norwegian  english

Stacks Image 270

Stacks Image 82
Kirkenes Taxi AS er en drosjesentral eid av alle løyvehaverne i Kirkenes. Vi har 10 ordinære løyver og 4 maxitaxier tilknyttet sentralen. Vi tilbyr persontransport med bare romslige stasjonsvogner, og maxitaxi opp til 16 seter, som også er tilrettelagt for rullestol. Vi kjører oppdrag for Pasientreiser, skolekjøring og vanlige bussruter for Boreal ved behov, Flexx-ruter, TT-kort, til og fra flyplassen og rundturer med turister.

Kirkenes Taxi AS ble stiftet i 2007, men forløperen Sør-Varanger Drosjeeierforening har vært i drift siden 1946. Vi er omlag 25 sjåfører, daglig leder og regnskapsfører ansatt ved sentralen. Vi har åpent 24 timer i døgnet 365 dager i året. Taxisentralen er lokalisert midt i Kirkenes sentrum, i nyoppussede romslige lokaler.

Våre biler er utstyrt med taxameterutstyr, bankterminal og trafikkdirigeringssystem levert av CenCom. Telefoner kommer til Oslo Taxi sin telefonsentral, og derfra blir turen sendt til nærmeste ledige bil i Kirkenes.

Stacks Image 241
Stacks Image 243